Här kommer vi presentera övriga aktiviteter, kurser, föreläsningar o dyl som vi  inte arrangerar, men som kan vara av intresse för dig som medlem.


Du kan också delta i Cockerspanielklubbens olika aktiviteter – se www.cockerklubben.com


Du som vill gå träningsspår eller tävlingsspår i viltspår kan kontakta Göran Ädel på:

goran.adel@gmail.com.

Gå gärna in på hans hemsida www.nobleact.se för mer information.


SSRK, Svenska Spaniel och Retrieverklubben är en organisation där alla rasklubbarna av spaniel- och retrieverraserna ingår. Där kan du säkert hitta en hel del av intresse framförallt när det gäller jakt, viltspår och olika föreläsningar. Avdelningen SSRK östra är vår närmaste avdelning.

Flera föredrag hos  Studiefrämjandet:
Till exempel: 

Studiefrämjandet i Nacka har flera intressanta kurser och föreläsningar
– Vindlära och hundars nosarbete en föreläsning med Siw Rudén den 22 januari kl.18.30-21.00, för mer information, läs här
– Balanskurs för din hund den 27 februari kl. 18.30-20.30, för mer information, läs här 

Hundens Hus Stockholm har många intressanta kurser och föreläsningar bla.

Söndagen den 5 april kl. 14.00-17.00, Hundens Hus Åkeshov, en eftermiddag med professorn i etologi Per Jensen.  Han kommer att föreläsa om ” Att leva med hund – relationer och kommunikation från valp till åldring”, pris 550 kr inkl. go´fika.

Klicka här för mer information

Folkuniversitetet i Stockholm

Tisdagen den 24 mars kl. 18.00-20.00, Folkuniversitetet, Kungstensgatan 45, föreläsning med professorn i etologi Per Jensen. Han kommer föreläsa om ”Att leva med hund – relationer känslor och kommunikation”, pris 250 kr.

Klicka här för mer information