Hoppa till innehåll

Årets viltspår Cocker 2022

Årets Viltspår Cocker 2022

I samarbete med ViLTspårarna anordnar Stockholms Cockerklubb för andra gången en tävling om vem som är klubbens Viltspår Cocker 2022.

Tävlingsledare och domare: Lena Lundin och Fredrik Kennebäck som båda är auktoriserade viltspårdomare i Östsvenska Älghundsklubben

När: söndagen den 4 september första start kl.08.00 och sista start kl. 12.30 (du kommer bli tilldelade en starttid och mer information kommer i samband med anmälan)

Klasser:

  • Anlagsklass för dem som inte avlagt godkänt anlagsprov
  • Öppen klass för dem som tidigare erhållit bedömningen godkänd i anlagsklass och dem som tilldelats Svenskt Viltspårchampionat (SE VCH)

Hundar som tävlar i anlagsklassen och blir godkända och hundar som får ett första pris i öppen klass får sina resultat registrerade i Svenska Kennelklubben.

Grundkrav: För att få delta i tävlingen måste hunden ha uppnått nio månaders ålder och vara vaccinerad. Tik som löper får starta sist under dagen. Hunden ska vara registrerad hos Svenska Kennelklubben.

OBS ! OBS ! Hundens registreringsbevis/stamtavla ska tas med och uppvisas innan start

Plats: Vårsta naturreservat, Dalvägen 133 i Grödinge

Startavgift: 600 kr

Antal deltagare: 12

Anmälan gör du senast 2022-08-19 till lena.liiv@telia.com

I anmälan anger du att den avser Årets Viltspår Cocker 2022, i vilken klass som din hund ska starta ditt och hundens namn, din mailadress samt mobilnummer.

Betalning: avgiften betalar du senast 2022-08-19 till Cockerspanielklubben Stockholmsavdelningens
plusgiro 47 49 45-3.

Kom ihåg att ange ditt namn, vad betalningen avser och medlemsnummer.

Efter tävlingens slut sker prisutdelning och klubben bjuder på fika.

Välkomna !

 Lena