Hoppa till innehåll

Cockerpromenad söndagen den 29 oktober – Nyckelvikens naturreservat kl. 12.00

Välkomna till oktobers månads Cockerpromenad på Nyckelviken i Nacka. Där råder koppeltvång så vi håller våra hundar kopplade under hela promenaden.

Samling: Vid första parkeringen på vänster sida när du svänger av mot Nyckelviken.

Under promenaden kommer vi, i samarbete med Studiefrämjandet, öva på olika balanshinder och på platsligg vid ute-gymmet (bra när du vill träna på ett ute-gym och ha med din hund). Om vädret tillåter så fikar vi vid lämplig plats. Medtag eget fika, vatten och godis till hundarna.

Klubben vill att deltagarna vid Cockerpromenader noterar följande.

  • Hundar som är aggressiva mot andra hundar måste hållas kopplade och hålla avstånd till andra hundar. Om det inte fungerar kan, de som är ansvariga för promenaden, komma avvisa hunden
  • Inte ha hunden kopplad med s.k. Flexikoppel,
  • Löptikar får inte vara med på promenaden

Hitta hit: Adressen är Nyckelviksvägen 1, 131 49 Nacka

Med bil: Från väg 222, tar du av mot Nacka/Jarlaberg och åker över motorvägen i riktning mot Nacka Strand. Följ sedan skyltarna mot Nyckelviken. Och parkera på den allra första parkeringen på vänster sida av grusvägen.

Kommunalt: Buss 443 går från Slussen till Jarlaberg och därefter en kort promenad genom området för att komma till första parkeringen. Slå in adressen i din mobil för att hitta rätt väg att gå.

Söndagens Cockervärdar, som finns på plats i sina gula västar, är Karin Bentzer,
070-982 93 11 och Maud Trad Sayyeda, 070-209 53 25.

OBS! Glöm inte att ställa om klockan till vintertid (natten mellan 28–29 oktober) och klockan ska ställas tillbaka en timme.

Varmt välkomna önskar styrelsen!