Hoppa till innehåll

Inbjudan till ViLTspårarnas äventyrsbana den 30 maj

Hej alla cockervänner!

Lördagen 30 maj mellan kl. 13.00-14.00 har du som är medlem i Stockholms Cockerklubb möjlighet att gå ViLTspårarnas äventyrsbana i Vårsta naturreservat, Dalvägen 133, Grödinge. Viltspåret är väl synligt snitslat och det finns guider längs detsamma och du går med din hund i egen takt. I spåret finns 10 stationer med olika djur (döda !) som finns i våra skogar, men som vi inte alltid ser ex. älg, hjort, vildsvin, räv, hare, grävling osv. Tanken är att din hund ska ta spåret, komma till ett djur känna och förstå att det inte är rätt djur och ta upp spåret och fortsätta. I slutet av spåret ligger en klöv och där finns också köttbullar att belöna hunden med. Efter spåret bjuder ViLTspårarna på korv och dricka.

En kul aktivitet för dig och din hund. Spåret är ca 1,3 km i lätt kuperad miljö. Vid målet träffar du en massa trevliga kompisar att prata viltspår med. Alla cockrar är välkomna att gå äventyrsbanan dvs även de som inte tidigare gått ett viltspår.

Kostnaden för att gå äventyrsspåret är 300 kr och betalas på plats. Anmälan gör du till viltbanan@gmail.com ange att du är medlem i Stockholms Cockerklubb och om din hund har spårvana eller inte, vilken tid mellan kl. 13-14 du önskar starta samt mobil nummer.

Varmt välkomna!