Hoppa till innehåll

Kurs i Lydnad, 5 tillfällen, start 19 april 2018

  • av

Kurs i Lydnad, start 19 april, 5 tillfällen, Gubbängens Fält

Det här er en förberedande kurs för dig som vill förbereda din hund för någon tävlingsgren, men inte känner dig redo att gå en tävlingskurs. Vi kommer jobba med belöningsutveckling, grundbeteenden, uthållighet, fokus och annat som den blivande stjärnan kan behöva kunna. Jag anpassar mig alltid till gruppens nivå.

Kursledare: Tina Cederberg  *)Läs om Tinas bakgrund nedan

Kursdatum: Torsdag 19/4, 26/4, 3/5, 17/5, 24/5

Tid: Kl 18.30-20.00 alla tillfällen

Grundkrav: Hunden skall kunna arbeta utan bli störd av andra hundar.

Plats: Parkeringen vid busshållplatsen vid Söndagsvägen, Gubbängens fält.

Kursavgift: 600:- per hund.

Sista anmälnings- / betalningsdag: Senast den 31 mars vill jag ha din anmälan och sista betalningsdag är den 4 april.

Anmälan gör du till Britt Garmaeus med mailadress britt.garmaeus@hotmail.com eller telefon 0707741375. Ange ditt och hundens namn, telefonnummer och e-postadress. Även ditt personnummer då vi samarbetar med Studiefrämjandet.

Betalning till plusgiro 47 49 45-3 Stockholms Cockeravdelning.
Kom ihåg att ange ditt namn och vad betalningen avser.

Varmt välkommen!

*) Tina Cederberg är certifierad allmänlydnadsinstruktör I SBK och håller grundkurser för hundägare med valpar och äldre. Hon håller även kurser i tävlingslydnad, bruks- och jaktapportering. Tina har gått Canis 1-åriga klickertränarutbildning, deltagit i elitsatsning för Maria Brandell samt en rad andra kurser för svenska och utländska lärare. Hon är genuint intresserad av hundträning och vidareutbildar sig kontinuerligt för att vara uppdaterad med det senaste inom inlärning. Tina tävlar i lydnad, bruks och jakt men har nyligen börjat med den nya tävlingsgrenen Nose work. Hon är en uppskattad instruktör för sitt pedagogiska och entusiasmerande sätt.