Hoppa till innehåll

Kurs i Lydnad våren 2019, start 10 april, 5 tillfällen, Gubbängsfältet

  • av

Det här er en förberedande kurs för dig som vill förbereda din hund för någon tävlingsgren, men inte känner dig redo att gå en tävlingskurs. Vi kommer jobba med belöningsutveckling, grundbeteenden, uthållighet, fokus och annat som den blivande stjärnan kan behöva kunna. Jag anpassar mig alltid till gruppens nivå.

Kursledare: Tina Cederberg *) Läs om Tinas bakgrund nedan

Kursdatum: onsdagar 10 april, 24 april, 8 maj, 15 maj, 22 maj

Tid: Kl 18.30-20.00 alla tillfällen

Grundkrav: Hunden skall kunna arbeta utan bli störd av andra hundar.

Plats: Parkeringen vid busshållplatsen vid Söndagsvägen, Gubbängsfältet

Kursavgift: 700:- per hund.

Sista anmälnings- / betalningsdag: Senast den 25 mars vill jag ha din anmälan och sista betalningsdag är den 28 mars.

Anmälan gör du till Britt Garmaeus med mailadress britt.garmaeus@hotmail.com eller telefon 0707741375. Ange ditt och hundens namn, telefonnummer och e-postadress. Även ditt personnummer då vi samarbetar med Studiefrämjandet.

Ta med Er en filt till hunden, något som du kan sitta på, gott godis, leksak o klicker.

Betalning till plusgiro 47 49 45-3 Stockholms Cockeravdelning.
Kom ihåg att ange ditt namn och vad betalningen avser.

Varmt välkommen!

*) Tina Cederberg är certifierad allmänlydnadsinstruktör I SBK och håller grundkurser för hundägare med valpar och äldre. Hon håller även kurser i tävlingslydnad, bruks- och jaktapportering. Tina har gått Canis 1-åriga klickertränarutbildning, deltagit i elitsatsning för Maria Brandell samt en rad andra kurser för svenska och utländska lärare. Hon är genuint intresserad av hundträning och vidareutbildar sig kontinuerligt för att vara uppdaterad med de senaste inom inlärning. Tina tävlar i lydnad, bruks och jakt men har nyligen börjat med den nya tävlingsgrenen Nose work. Hon är en uppskattad instruktör för sitt pedagogiska och entusiasmerande sätt.