Hoppa till innehåll

Reportage och bilder från Cockerpromenaden med glöggmingel den 26 november

Text: Susan Thorin Bilder: Susan Thorin och Carina Ohlander

Söndagen den 26 november anordnade klubben traditionsenlig en Cockerpromenad med glöggmingel på Waldemarsudde. Deltog gjorde 18 st. Cockrar med 19 mattar/hussar. En del var med för första gången och det tyckte vi i styrelsen var extra roligt.

Dagen bjöd på grått väder men med ett litet snötäcke och en temperatur omkring minus 3 grader. Vi började med att släppa hundarna lösa i den stora rastgården. Det är alltid så härligt se glada Cockrar i olika färger springa runt och busa med varandra.

Efter besöket i rastgården gick vi en kopplad promenad till det lilla lusthuset på berget ovanför Biskopsuddens Marina. Stort tack till vår tidigare ordförande Gunilla Schuber som även i år dukat ett bord med varm glögg, lussekatter, pepparkakor och godis, våra hundar bjöds på köttbullar och prinskorv. Efter lite mingel och ”Cockersnack” var det dax styra kosan hemåt. Förhoppningsvis var såväl Cockrar som deras ägare trötta och nöjda med dagen.

Tack alla Cockermedlemmar för deltagande i årets promenader.

På återseende vid nästa Cockerpromenad söndagen den 28 januari 2024.

Styrelsen i Stockholms Cockerspanielklubb önskar alla medlemmar en trevlig advent och en God Jul och ett Gott Nytt År !!!