Hoppa till innehåll

Text och bilder från Cockerpromenad den 31 januari

Årets första Cockerpromenad på Gärdet den 31 januari i strålande vinterväder
Text: Tuula Karlsson Bilder: Tuula Karlsson, Susan Thorin och Britt Garmaeus

I strålande sol, minus tio grader och rejält med snö samlades ett 25-tal cockrar med respektive familjer utanför Sjöhistoriska museet för årets första Cockerpromenad i klubbens regi.

Vi hade hörsammat SKK:s regler om små grupper och delade därför upp oss i fem grupper med högst 8 personer i varje grupp.

Det var ett glatt gäng hundar, till en början klädda i vinterrockar i alla färger, som släpptes ut på Gärdet.  Det var härligt att se hundarna tumla om i snön, leka och jaga varandra. Vinterdagen hade lockat ut många och det var gott om både två och fyrbeningar runt omkring oss.

Vi promenerade runt Gärdet och tog en fikapaus efter ca 45 minuter. Under fikat passade vi i styrelsen på att fråga lite om vilka önskemål det finns på aktiviteter och vad man vill att vi i styrelsen ska jobba med. Efter välförtjänt vila – den ganska djupa snön tog på krafterna – fortsatt promenaden och småningom kom vi tillbaka till utgångsläget.

Det är roligt att se hur populära våra promenader är och att alla är så glada och positiva, även om vi denna gång inte hade någon planerad träning.

Varmt tack till alla som deltog och bidrog till denna härliga och trivsamma söndagspromenad !!

Styrelsen

Bilder från promenaden, klicka på bilden för större bild.