Hoppa till innehåll

Viktig info för dig som gjort en anmälan till ViLTspårarnas äventyrsbana den 30 maj

OBS ! OBS ! OBS ! OBS ! OBS !

Lena Lundin ViLTspårarna har meddelat att våra anmälningar till äventyrsbanan den 30 maj tyvärr har kommit till fel mailadress. Därför måste vi göra om vår anmälan och skicka den till viltbanan@gmail.com. Ange att du är medlem i Stockholms Cockerklubb, om din hund har spårvana, vilken tid mellan kl.13-14 du vill starta alternativt att Lena bestämmer tid samt mobilnummer. 

Lena vill att vi tänker på följande.

  • Håll avstånd
  • När du är klar, sätt in din hund i bilen innan du fikar. Detta för att alla hundar inte är bekväma med andra hundar i sin närhet. Visa respekt till de andra. deltagarna
  • Blir du upphunnen i spåret, gå åt sidan så snabbare hundar kan passera.
  • Ha en riktigt roligt och trevlig dag i spåret med din hund

Platsen för äventyrsbanan är ca 100 meter från Dalvägen 133. Det går bra att parkera vid Vårsta naturreservat där vi brukar ha våra kurser, följ den snitslade vägen från kursplatsen till banan, ca 800 meter bort. Det finns också ett begränsat antal parkeringsplatser vid starten av äventyrsbanan. Platsen kommer att vara väl markerad och ni kommer se den från Dalvägen.  För de som kommer från Stockholm är det ca 600 meter före infarten till kursplatsen. För de som kommer från Nynäshamn och Södertälje så är det ca 600 meter efter infarten.

Mer information om äventyrsbanan finns på ViLTspårarnas hemsida viltspårarna.se

Om du har några frågor får du givetvis kontakta mig, Susan, på mail webmaster@stockholmscocker.com